Don't cha
będa mi się oni wszyscy śnić teraz po nocach nooooo
Gracjan napisał:
a po co te sluchawki im ?
Te słuchawki to tak zwany odsłuch, żeby wykonawca słyszał co śpiewa i czy nie fałszuje.
Bo jak jest tak głośno, to on w tym hałasie nie jest w stanie usłyszeć, jak śpiewa.
Kiedyś - przynajmniej polskie zespoły - miały odsłuch w postaci głośników, które stały na scenie, zwrócone przodem do wykonawcy. Teraz technika poszła do przodu - przynajmniej za granicą - i odsłuch mają w słuchawkach
Boneska napisał:
słuchanie tej Katy jest ponad moje siły........występ jeszcze gorszy niż na poprzedniej gali...........po co ta baba śpiewa na żywo co to już wspomagaczy nie ma ? :-)
weź!!!!!!!!!! gdyby nie chórki etc. etc. to ja nie wiem...chyba bym sobie sera napchała do uszu choć z drugiej str jej fałsz nie dał mi zasnąć i doczekałam się chłopców live lol
Donnie i AJ to odjechany duet, naprawdę mogliby coś wspólnie nagrać:-) Bri mógł oddać słuchawki Nickowi jak na yt napisałam, iż Brian zaśpiewał źle, to fanki się na mnie rzuciły argumentami, iż inni też źle śpiewali lol i że Bri ma słaby głos jeszcze po świńskiej grypie hahaha faktycznie fani wydorośleli
Idę oglądać jeszcze raz! LOL
Ostatnio edytowany przez MortyGirl (2010-11-23 10:51:16)
Administrator
może Brian nie powinien tyle tańczyć biedaczek, bo jak się zasapie, to potem takie kwiatki wychodzą...
fatalnie nie było, ale mnie rozczarował, bo wiem, że go stać na więcej
nie wiem czego to jest wina, iż Brian ma ostatnio głos w takiej a nie innej kondycji. U AJa papierosy, ale co u Briana? Jak AJ dał czadu w choreografii, to potem na LTL też wysiadł, ale palacze tak mają niestety
a Katy to tak czy śmak brzmi fatalnie. Ona nadaje się tylko do studia, taka prawda. A fani to czasem widzą i słyszą to w co sami chcą wierzyć. Napisałam prawdę na yt, nie stwierdziłam, iż Bri brzmi zawsze źle...tylko podczas AMA tak było...
Ostatnio edytowany przez MortyGirl (2010-11-23 12:02:52)
Kilka artytkułów, w których wspomnieli o NKOTBSB podczas AMA 2010:
Rolling Stone :
http://www.rollingstone.com/music/news/68404/236816
''The night was capped off by a performance by the combined New Kids on the Block and Backstreet Boys, who tore through a medley of their biggest hits as a way of previewing their forthcoming tour.'';
Entertainment Weekly z cytatem Ushera:
AMAs: Backstreet Boys and New Kids on the Block knock our socks off
by Kate Ward
Categories: American Music Awards, News
To quote Usher: Oh. My. God. The American Music Awards got a blast from boy band past tonight when the Backstreet Boys took the stage with New Kids on the Block, forming one powerful, parenthetical song title-loving group called NKOTBSB. (The two groups are slated to tour together next summer. Squee!) They sang some of their greatest hits during the well-choreographed performance: Backstreet’s “Everybody (Backstreet’s Back),” “I Want It That Way,” and “Larger Than Life,” and New Kids’ “Step By Step,” and “You Got It (The Right Stuff.)” The two groups clearly rehearsed more than any other artist who took the stage tonight, and the audience, in turn, loved it. Anyone old enough to be a child/teen/music lover of the 1990s could be seen mouthing along to most of the lyrics. (Watch the performance after the jump.)
‘Fess up: Who’s ready to buy tour tickets?
czyżby era boysbandów właśnie wróciła?
Administrator
raczej men-bandów
Boneska napisał:
a bibera z gali można gdzieś oglądnąć ? bo nie widzę
mówisz, masz : http://www.youtube.com/watch?v=gMIGSfw7ZBg JB niemal jak Elton John przy piano;P
MortyGirl napisał:
mówisz, masz : http://www.youtube.com/watch?v=gMIGSfw7ZBg JB niemal jak Elton John przy piano;P
dzienks :-) i dzienks za info na gg :-)
nie zły ten biber :-) jak na razie widziałam trzy występy z tej gali i biber mi się najbardziej podobał :-)
Ostatnio edytowany przez Boneska (2010-11-23 18:56:11)